2012-05-13 09:07:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - álmodozó kedve van

Napi horoszkóp május 13-ára a 12 csillagjegy  szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valaki kétségbe vonhatja a rátermettségét a munkájával kapcsolatban. Ez bosszantó, de ne hagyja, hogy az indulatai vezéreljék. Még mindig több a támogatója, mint az ellensége. Főleg a fiatal nők körében kedvelik sokan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Álmodozó és mélázó kedvében van. Kár, hogy ezt a családtagjai nem díjazzák. A koffeines tartalmú italok hatása is mintha inkább visszájára fordult volna. Próbálkozzon a reggeli tornával, vagy sok sétával a friss levegőn!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Irigyei száma egyre nő. Maga sem tudja, miért. Talán puszta lendületessége, természetes lelkesedése az, amely a siker álruháját önre ölti. Ez szúr szemet a szürkéknek. Legyen kegyes, vonja őket bűvkörébe. Akkor szeretni fogják.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


Kevés az ideje, de azt okosabban kellene eltöltenie. Vagy talán inkább oktalanabbul. Kevésbé a célt hajszolva, inkább meg kellene tanulnia meglátni azt, ami mellett nem lehet elmenni. Hogy épp akkor marad le, ha rohanva rohan.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Talán a tavasz teszi, hogy egyre vidámabb. Fontos is, hogy megőrizze optimista életszemléletét, hogy az életnek mindig a szép oldalát lássa. Ha folyton a veszteségekre összpontosít, akkor nem látja, amit nyerhetne.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Figyeljen jobban az egészségére! Már régóta bujkálhat önben valami, és csak arra vár, hogy ön túlhajszolttá, idegessé és legyengültté váljon. Ne adjon esélyt a bajnak, erősítse testét-lelkét sporttal, jó ételekkel, vidámsággal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Semmi oka rá, hogy feladja az álmait. Attól még, hogy nem mindenki akar önnel álmodni, még nincs oka a visszavonulásra. A lelkesedése határtalanságán is múlik, hogy hány embert sikerül magával ragadnia végül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


A közelmúltban változás állt be az életében, kapcsolataiban, környezetében. Ne fogja fel tragikusan. A változás az élet része, s a bölcsek úgy tartják, hogy semmit sem veszíthetünk el, csak ami nem is tartozik hozzánk igazán.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Már túl van a legnagyobb nehézségeken, próbálja végre pozitívan szemlélni a helyzetét. Most már csak a trauma utáni sokk, amivel meg kell küzdenie. Persze ez az a stádium, amikor ez fizikai szinten jelentkezhet. Múló gyengeség lehet a következmény.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kedvetlenül kezdheti a napját, de aztán meg egyre kedvesebb lesz. És higgye el, minél több mosolyt ad a környezetének, annál több jókedv és derű áramlik majd vissza önre is. A végén szinte boldognak érezheti magát.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Talán csalódnia kell abban, akiben eddig teljesen megbízott. A csalódás azonban nemcsak rajta, hanem önön is múlik. Talán túlzott elvárásai voltak vele szemben, amit lehetetlen teljesíteni. Legyen belátóbb! Ne ítélkezzen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne legyen olyan megátalkodott gyanakvó! Akit eddig az ellenségének gondolt, az jót akar önnek. Sőt önöknek, talán együtt is. Sokban múlik a hozzáállásán is, hogy az eddigi ellenségét szövetségesévé, sőt akár barátjává tegye.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: